Bespaar tijd, zorgen en geld

 

Met deskundigheid, onafhankelijkheid en jarenlange ervaring weet ik door gedegen onderhandelen de allerbeste koopprijs met de voor u beste voorwaarden te realiseren. Omdat ik deels werk op basis van een prestatietarief, kunt u er zeker van zijn dat ik er alles aan doe om een zo laag mogelijke koopprijs te bedingen!

Full-service
aankoopbegeleiding

Vanaf:

€ 2750,-

*

Inclusief BTW

Gevalideerd NWWI

taxatierapport

Vanaf:

€ 500,-

inclusief kadasterkosten, validatiekosten (NWWI) en BTW.

*

Full-service aankoopbegeleiding

Full-service aankoopbegeleiding betekent dat ik actief voor u op zoek ga naar een passende woning , u begeleid tijdens de bezichtiging(en) en bij elke verdere stap van het aankoopproces. Dit kost 2750 euro (incl. 450 euro opstartkosten) plus 10% over het bedrag waarvoor de woning lager is aangekocht dan de vraagprijs. Wordt de woning tegen de vraagprijs of hoger aangekocht, dan bedragen de totale kosten 2750 euro. 

Alle hierboven genoemde bedragen zijn inclusief BTW. 

10,0

"Els was van af het begin tot aan het eind actief op zoek, nam vaak contact op om huizen te bespreken en hielp me op een hele fijne, persoonlijke manier aan mijn droomhuis"

Goed om te weten

Vooraf betaalt u alleen de opstartkosten. Nadat het koopcontract door u is ondertekend en de aankooptransactie volledig is afgerond wordt de eindfactuur opgemaakt. Deze wordt bij het notarieel transport verrekend, dus u betaalt pas op het moment dat u eigenaar wordt van uw nieuwe woning.

 

Logo-van-Weele.png
  • Facebook van Weele
  • LinkedIn van Weele

BEZOEKADRES

Stratumsedijk 27

5611 NB Eindhoven

POSTADRES

Cornelis Krusemanstraat 6

5642 AG Eindhoven

Aankoopmakelaardij Van Weele © 2020

Aankoopmakelaardij Van Weele
NVM aankoopmakelaar