Aankoopmakelaardij Van Weele © 2018

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Bespaar tijd, zorgen en geld

Dit zijn veelgehoorde argumenten om een aankoopmakelaar buiten beschouwing te laten. Maar hoeveel kennis van de markt en ervaring met onderhandelen heeft u? Zeker als u het moet opnemen tegen een verkopende partij die wel een deskundige makelaar heeft ingeschakeld, loopt u het risico veel geld te laten liggen.

 

Met deskundigheid, onafhankelijkheid en jarenlange ervaring weet ik door gedegen onderhandelen de allerbeste koopprijs met de voor u beste voorwaarden te realiseren. Omdat ik deels werk op basis van een prestatietarief, kunt u er zeker van zijn dat ik er alles aan doe om een zo laag mogelijke koopprijs te bedingen!

Aankoopbegeleiding (full-service)

Full-service aankoopbegeleiding betekent dat ik actief voor u op zoek ga naar een passende woning , u begeleid tijdens de bezichtiging(en) en bij elke verdere stap van het aankoopproces. Dit kost 1950 euro plus 10% over het bedrag waarvoor de woning lager is aangekocht dan de vraagprijs. Het minimum bedrag voor full service aankoopbegeleiding is 2500 euro.

 

Alle hierboven genoemde bedragen zijn inclusief BTW. 

 

Goed om te weten: vooraf betaalt u helemaal niets! Nadat de aankooptransactie volledig is afgerond en het koopcontract door u is ondertekend, wordt de factuur opgemaakt. Deze wordt bij het notarieel transport verrekend, dus u betaalt pas op het moment dat u eigenaar wordt van uw nieuwe woning.

 

"Waarom zou ik een aankoopmakelaar in de arm nemen?
Onderhandelen kan ik toch ook zelf?
Zo’n makelaar kost alleen maar geld!”

 

Aankoopmakelaar Eindhoven
Aankoopmakelaardij Van Weele
NVM_Makelaar-wit.png