top of page

Bespaar tijd, zorgen en geld

 

Met deskundigheid, onafhankelijkheid en jarenlange ervaring weet ik door gedegen onderhandelen de allerbeste koopprijs met de voor u beste voorwaarden te realiseren. Omdat ik deels werk op basis van een prestatietarief, kunt u er zeker van zijn dat ik er alles aan doe om een zo laag mogelijke koopprijs te bedingen!

Aankoopbegeleiding Eindhoven

Aankoopbegeleiding

Vanaf:

€ 2750,-

Inclusief BTW

Full-service aankoopbegeleiding

Full-service aankoopbegeleiding betekent dat ik actief voor u op zoek ga naar een passende woning , u begeleid tijdens de bezichtiging(en) en bij elke verdere stap van het aankoopproces. 

 

De vergoeding voor de full-service aankoopbegeleiding bestaat uit 2 delen:

  1. De opstartkosten. De opstartkosten bedragen 750 euro. Deze kosten zijn direct bij aanvang verschuldigd, alvorens ik mijn zoektocht naar een geschikte woning zal starten.

  2. De bemiddelingskosten. De bemiddelingskosten bij aankoop van een woning bedragen 2750 euro plus 10% over het bedrag waarvoor de woning lager is aangekocht dan de vraagprijs*

Aankoopbegeleiding zonder zoekservice

De kosten voor deze service bedragen 2750 euro plus 10% over het bedrag waarvoor de woning lager is aangekocht dan de vraagprijs*

* Wordt de woning tegen de vraagprijs of hoger aangekocht, dan bedragen de bemiddelingskosten 2750 euro.

Alle hierboven genoemde bedragen zijn inclusief BTW. 

10,0

"Els was van af het begin tot aan het eind actief op zoek, nam vaak contact op om huizen te bespreken en hielp me op een hele fijne, persoonlijke manier aan mijn droomhuis"

Goed om te weten

Vooraf betaalt u alleen de opstartkosten. Nadat het koopcontract door u is ondertekend en de aankooptransactie volledig is afgerond wordt de eindfactuur opgemaakt. Deze wordt bij het notarieel transport verrekend, dus u betaalt de bemiddelingskosten pas op het moment dat u eigenaar wordt van uw nieuwe woning.

 

bottom of page