Aankoopmakelaardij Van Weele © 2018

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Bespaar tijd, zorgen en geld

Dit zijn veelgehoorde argumenten om een aankoopmakelaar buiten beschouwing te laten. Maar hoeveel kennis van de markt en ervaring met onderhandelen heeft u? Zeker als u het moet opnemen tegen een verkopende partij die wel een deskundige makelaar heeft ingeschakeld, loopt u het risico veel geld te laten liggen.

 

Met deskundigheid, onafhankelijkheid en jarenlange ervaring weet ik door gedegen onderhandelen de allerbeste koopprijs met de voor u beste voorwaarden te realiseren. Omdat ik deels werk op basis van een prestatietarief, kunt u er zeker van zijn dat ik er alles aan doe om een zo laag mogelijke koopprijs te bedingen!

Overzicht van diensten en tarieven

"Waarom zou ik een aankoopmakelaar in de arm nemen?
Onderhandelen kan ik toch ook zelf?
Zo’n makelaar kost alleen maar geld!”

 

Full-service aankoopbegeleiding

inclusief zoekservice

Aankoop

Full-service aankoopbegeleiding betekent dat ik actief voor u op zoek ga naar een passende woning en u begeleid bij elke stap van het aankoopproces. 

€ 1995,-

Inclusief BTW

Aankoop

Gevalideerd NWWI

taxatierapport

Taxatie

Het tarief voor een gevalideerd NWWI taxatierapport van een woonhuis of appartement bedraagt:

€ 495,-

inclusief kadasterkosten, validatiekosten (NWWI) en BTW.

Goed om te weten: vooraf betaalt u helemaal niets! Nadat de aankooptransactie volledig is afgerond en het koopcontract door u is ondertekend, wordt de factuur opgemaakt. Deze wordt bij het notarieel transport verrekend, dus u betaalt pas op het moment dat u eigenaar wordt van uw nieuwe woning.

 

Aankoopmakelaar Eindhoven
Aankoopmakelaardij Van Weele
NVM_Makelaar-wit.png