top of page

Passie voor het vak

Uw aankoopmakelaar Els van Weele

Het makelaarsvak gaat natuurlijk over huizen. Maar waar het vooral om gaat, dat zijn de mensen, mijn klanten. Niets geeft mij meer voldoening dan een blije en tevreden klant.  Dat is waar ik het voor doe. Ik vind het geweldig om voor mijn klanten op zoek te gaan naar de juiste match. Als het dan lukt, na één of meer bezichtigingen en soms pittige onderhandelingen, dan kan mijn dag niet meer stuk!

Gegarandeerd onafhankelijk

Els van Weele, aankoopmakelaar. Ik ben geboren en getogen in Geldrop, woon ruim 30 jaar in Eindhoven en ben sinds 1993 werkzaam in de makelaardij. In 1999 ben ik beëdigd als makelaar-taxateur. Met meer dan 30 jaar regionale ervaring in het aankopen, taxeren en verkopen van woningen behartig ik alleen úw belangen als koper. Ik heb geen woningen in de verkoop, ook niet onder een ander “label”. Zo kan er nooit sprake zijn van belangenverstrengeling. Hiermee ben ik uniek in de regio Eindhoven.

Ik ben NVM lid

Fundastopper - NVM Aankoopmakelaar.jpg

De NVM neemt alleen leden op die aan alle strenge eisen van deze beroepsvereniging van makelaars voldoen. De NVM is dan ook werkelijk een garantie voor streng gecontroleerde kwaliteit en deskundigheid. Van mij kunt u de kwaliteit verwachten die past bij deze beroepsorganisatie. Ook is de NVM de enige vereniging in Nederland die echt over alle actuele marktinformatie beschikt. Deze informatie is een absolute must voor een aankoopmakelaar.

 

Naast NVM-lid ben ik als erkend Register Makelaar aangesloten bij de Stichting VastgoedCert.

Nieuw logo nvm_rgb.png

10,0

"Wij waren erg blij met de hulp die we van Els hebben gehad bij het vinden van ons huis. Ze stond altijd klaar op het moment dat we vragen hadden of als we huizen gingen bezichtigen. Bij de onderhandelingen heeft ze ons zelfs vanuit haar vakantieadres geholpen."

Op zoek naar een woning?

Bent u op zoek naar een woning in of rond Eindhoven, of hebt u deze mogelijk al gevonden en wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Wilt u een deel of het hele aankooptraject uit handen geven en bijgestaan worden door een professional? Maak dan een kennismakingsafspraak met mij!

Kennismaken
bottom of page