Aankoopmakelaardij Van Weele © 2018

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Els van Weele 

uw aankoopmakelaar

Gegarandeerd onafhankelijk

Els van Weele, aankoopmakelaar. Ik ben geboren en getogen in Geldrop, woon al 25 jaar in Eindhoven en ben sinds 1993 werkzaam in de makelaardij. In 1999 ben ik voor de rechtbank beëdigd als makelaar-taxateur. Met ruim 20 jaar regionale ervaring in het aankopen en verkopen van woningen behartig ik alleen úw belangen als koper. Ik heb geen woningen in de verkoop, ook niet onder een ander “label”. Zo kan er nooit sprake zijn van belangenverstrengeling. Hiermee ben ik uniek in de regio Eindhoven.

Passie voor het vak

Het makelaarsvak gaat natuurlijk over huizen. Maar waar het vooral om gaat, dat zijn de mensen, mijn klanten. Niets geeft mij meer voldoening dan een blije en tevreden klant.  Dat is waar ik het voor doe. Ik vind het geweldig om voor mijn klanten op zoek te gaan naar de juiste match. Als het dan lukt, na één of meer bezichtigingen en soms pittige onderhandelingen, dan kan mijn dag niet meer stuk!

 

Ik ben NVM-lid

De NVM neemt alleen leden op die aan alle strenge eisen van deze beroepsvereniging van makelaars voldoen. De NVM is dan ook werkelijk een garantie voor streng gecontroleerde kwaliteit en deskundigheid. Van mij kunt u de kwaliteit verwachten die past bij deze beroepsorganisatie. Ook is de NVM de enige vereniging in Nederland die echt over alle actuele marktinformatie beschikt. Deze informatie is een absolute must voor een aankoopmakelaar. Naast NVM-lid ben ik als erkend Register Makelaar en Taxateur aangesloten bij de Stichting VastgoedCert, het NRVT en het NWWI.

 

Bent u op zoek naar een woning in of rond Eindhoven, of hebt u deze mogelijk al gevonden en wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Wilt u een deel of het hele aankooptraject uit handen geven en bijgestaan worden door een professional? Maak dan een kennismakingsafspraak met mij!

 

Ik hoop snel iets van u te horen. Want een huis kies je met je hart maar koop je met je verstand.

 

Els van Weele

Aankoopmakelaardij Van Weele

'Bij de aankoop van onze nieuwbouwwoning hebben we dankzij Els veel geld bespaard'

Aankoopmakelaar Eindhoven
Aankoopmakelaardij Van Weele
NVM_Makelaar-wit.png