top of page

Waarom

een aankoopmakelaar?

Niet meer midden in de nacht wakker schrikken met uw hoofd vol vragen en het gevoel dat u wat vergeten bent. Betaalt u wel de juiste prijs? Is de notaris al geregeld? Hoe zit het met deadlines? Wanneer is de oplevering? Allemaal vragen en zorgen die uw nachtrust aardig kunnen ontregelen. Dan is het toch heerlijk dat iemand u alles uit handen neemt, zonder dat u zelf de regie kwijtraakt?

 

Ik ga met u om de tafel zitten en samen bespreken we wat uw wensen zijn. Ik ga direct met u kijken naar de woning van uw keuze. Of ik ga actief voor u op zoek naar uw droomhuis in hartje Eindhoven. Of woont u liever wat rustiger aan de rand of landelijk in één van de omliggende dorpen? Wat u wilt!

7 redenen om te kiezen voor Aankoopmakelaardij van Weele

1. De koper centraal

U, de koper, staat centraal in mijn benadering. Het is belangrijk om te weten dat de verkopende makelaar door de verkoper is ingehuurd en dat hij duidelijk de belangen van de verkoper behartigt. Ik behartig alleen úw belangen als koper. Ik bekijk de aankoop puur zakelijk en adviseer u op basis van rationele gronden. Uw emoties blijven buiten spel. 

2. Vaak eerder dan Funda

Ik ben als NVM-makelaar direct op de hoogte van nieuw aanbod, vaak nog voordat een woning op Funda staat. Bovendien komt niet al het aanbod online. Het mag duidelijk zijn dat dit vele voordelen heeft: u hebt meer kans op dat ene pareltje tegen een goede prijs. 

3. Risico's uitsluiten

Weet u dat u als koper een wettelijke onderzoeksplicht heeft en wat dat inhoudt? Ik weet precies waarop gelet moet worden tijdens het aankoopproces. Dit voorkomt teleurstellingen en mogelijke extra kosten achteraf. 

4. Onderhandelen

Een van de lastigste zaken voor een aspirant-koper is het onderhandelen. Op dat punt profiteert u maximaal van mijn ervaring en deskundigheid. Ik weet de ins en outs van de markt en ben zeer bedreven en ervaren in het onderhandelen. Zo koopt u een huis voor een prijs die marktconform is en past bij uw persoonlijke financiële status. 

6. Tijdbesparing

Omdat ik al het nodige voor u uitzoek (zoals kadaster, vergunningen en bestemmingsplannen) bespaart u zich een hoop tijd. Daarbij weet ik precies welke informatie ik waar vandaan moet halen, zodat u zeker weet dat de geboden informatie correct en up-to-date is. Bovendien regel ik de hele contractuele afhandeling. 

7. Geen zorgen

U hoeft niet midden in de nacht wakker te schrikken en u af te vragen of alles wel op tijd klaar is, want ik regel werkelijk alles voor u. Vanaf de eerste bezichtiging tot en met de contractuele afhandeling. En ik bewaak voor u de belangrijke termijnen zoals het financieringsvoorbehoud, om nog maar wat te noemen. Uiteraard neem ik iedere stap in het aankoopproces samen met u door. Zorgeloos kopen, een prettig en geruststellend idee. 

5. Kennis van de regio

Als plaatselijke makelaar weet ik precies wat er speelt en wat de regio te bieden heeft. Ik weet net weer andere dingen dan de aanwezigheid van scholen en uitvalswegen. Neem bijvoorbeeld veel voorkomende gebreken die spelen in een bepaalde buurt of type woning. Daarnaast ben ik op de hoogte van de waardeontwikkeling.

7 Redenen

8,0

"We hebben een fijne ervaring gehad en uiteindelijk samen met Els snel een huis gevonden waar we verliefd op waren geworden. Tijdens onze zoektocht was er altijd goede en eerlijke communicatie. Els is een professional."

Koop verstandig met Aankoopmakelaardij Van Weele!

bottom of page